Har-Kis Bt nyerte a Tavaszi Kupát

Június 13-án, szombaton szinte egész nap pattogott a futball-labda a műfüves focipályán. Ekkor rendezték a Tavaszi Kupát, 16 csapat részvételével.

A március elején kirobbant pandémia miatt a Jászberényi Teremlabdarúgó Bajnokságot sem lehetett befejezni, így már nagyon várták a kispályás csapatok, hogy újra játéklehetőséghez jussanak.

Mivel továbbra is szigorúak a követelmények, a rendezők nagyon körültekintően jártak el a Tavaszi Kupa lebonyolítását illetően. Szerencsére adott volt a nagy terület, így négy különálló pályán zajlottak az események, eleget téve a távolság betartásnak.

A négy pályán természetesen a négy csoportmérkőzés zajlott és a körmérkőzések után az első két csapat jutott tovább a kieséses szakaszba. Délután döntés született a végső helyezéseket illetően. A kisdöntőt hetes rúgásokkal a Revans nyerte a Sepultura ellen, a döntőben a Har-Kis Bt. 4-2 arányban legyőzte a Casino-Sánta Büfét, így a 2020. évi Tavaszi Kupa a Har-Kis Bt. vitrinjébe került. Folytatás a nyár végén, de akkor már a bajnoki pontokért.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?