Kitüntették Kugler Erikát

A Magyar Tudományos Akadémia Tantárgy-pedagógiai Kutatási Programban kiváló munkát végző pedagógusokat tüntette ki elismeréssel, köztük Kugler Erika mestertanárt, a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium munkatársát. Az ünnepélyes oklevélátadásra a járványhelyzet megszűnését követően kerül sor az MTA Székházában.

Az MTA 2016-ban indított kutatási programja jelentős sikereket ér el, melynek elismeréséül a programban részt vállaló pedagógusok közül idén 56 főt Lovász László MTA elnök elismerésben részesített. A március 27-re tervezett ünnepélyes oklevélátadásra a koronavírus-járvány lassítására hozott intézkedések miatt későbbi időpontban kerül majd sor.

A kitüntetettek közt szerepel Kugler Erika mestertanár, Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanára is, aki Kárpáti Andrea professzornak ajánlására részült az elismerésben. ”Kugler Erika a rajztanításban és a médiapedagógiában egyaránt jártas szakemberként a digitális technikákat a hagyományosakkal ötvözve, az alkotói lehetőségek széles körét kínálja diákjainak. Irányításával a kortárs médiaművészeti műfajok beépülnek a fiatalok képi nyelvébe, és hatásosabb lesz a diákok megjelenése a közösségi médiában is.” – áll az MTA közleményében. Sikeréhez és további munkájához gratulálunk!

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?