Kultúrtippek húsvétra a Jászkerülettől

A Jászkerület Nonprofit Kft. ebben a mindannyiunk számára nehéz helyzetben is értékes, online kulturális programokat kínál az otthon töltött húsvéti hosszúhétvégére.

A Jászsági Népművészeti Műhely online kézműves, hagyományőrző videói a húsvéti ünnepkör szokásaiba vezetik be a nézőt.

A tojásberzselés, írókázás, húsvéti ajtódísz papírfonással bemutatása ezen a linken elérhető:

A húsvéti szokásokról az alábbi linken olvashatnak:

Megnyílt a Műcsarnokban megrendezett Szabadjáték / II. Nemzeti Képzőművészeti Szalon. A kiállításon szereplő alkotók a hazai képzőművészeti élet jeles képviselői, közöttük megtalálhatók a fiatal, pályájuk elején járó művészek, valamint a közép- és az idősebb generáció tagjai is. 198 művésztől 256 műalkotás látható a termekben. A tárlat virtuálisan látogatható, az alábbi linken elérhető:

http://mucsarnok.hu/panoramafoto/nsz2020/?fbclid=IwAR3_SjhvO26ID-EdVkvBZGOiQ5JGZeqKfvjxm0lycXBHR99MWBfQpbhdvX0

Jegyek visszaváltásáról!

Ha online elővételben vásárolt jegyet a Jászkerület Nonprofit Kft. által meghirdetett, az ismert okokból a közelmúltban elmaradó vagy halasztott rendezvényekre és szeretné igényelni a visszautalást, kérjük írjon e-mailt a lovaszne.andi@jaszkerulet.hu címre! Az e-mailben szerepeljen az online vásárlás során használt név, e-mail cím, esemény címe, időpontja, vásárolt jegyek darabszáma és összértéke, valamint a visszautaláshoz szükséges számla szám. Csak a fenti e-mail címre írt igényeket tudjuk teljesíteni legkésőbb április 30-ig!

A papír alapú jegyek visszaváltására a Lehel Film-Színház pénztárában, ügyeleti nyitvatartási időben van lehetőség, minden héten kedden és pénteken, 9-15 óráig (kivétel április 10. nagypéntek).

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?