Tavaszi disznótoros

Március 13-án, péntek délután disznótoros mulatságra várta dolgozóit és partnereit a Boros és Fiai Kft. a Szatmári Rendezvényházba.

A tavaszi disznótoros immár hagyomány a cég életében, hiszen az idén hatodik alkalommal vendégelték meg vacsorával és a hozzá kapcsolódó zenés mulatsággal, szórakoztató műsorral a dolgozókat és a partnercégek képviselőit a Boros és Fiai Kft. vezetői.

A vendégeket a tulajdonosok, Boros László és fia Gábor, valamint Gábor felesége, Boros-Bálint Katalin fogadta az ajtóban, természetesen ezúttal kézfogás nélkül, de annál nagyobb szeretettel. Elárulták, hogy idén sajnos szűk létszámmal tudják megrendezni az összejövetelt, de bíznak benne, hogy a mintegy másfél mázsás disznó ízletes étek formájában el fog fogyni. Az Innoven Kft. finomságaival gusztusosan megrakott asztalok terheit jóféle nedűk tették csúszósabbá, amelyek között a Boros László-féle házi baracklikőr kiemelkedő helyet foglalt el.

A szórakoztatásról a hagyományokkal szakítva ezúttal nem hastáncos lányok gondoskodtak, hanem Danny Blue bűvész varázsolta el a közönséget. Hajmeresztő trükkjein az időközben megérkező Tamás Zoltán Városfejlesztési bizottsági elnök és párja, Lilla asszony is jól szórakozott.

A Boros és Fiai Kft. családi vállalkozásként alakult 1997-ben. A kezdetben hűtéstechnika villamos kivitelezésével foglalkozó vállalkozás később a technológiai vezérlő és áramelosztó berendezések készítésével és villamos kivitelezéssel bővítette tevékenységét, illetve a lakossági szférában is elkezdtek munkálkodni. Később ipari gyártócsarnokok villamos kivitelezésével és a speciális (robbanásveszélyes és porfestő) villamos technológiákkal bővítették a tevékenységi kört. 2005-ben Jászberény ipari területén vásároltak három egymás melletti telket azzal a céllal, hogy a későbbiekben célszerű lenne majd itt egy telephelyet létrehozni. A terveket tett követte, ahol műhelyt, raktárat, irodaházat, üzletet építettek. Üzletükben a lakosságot és közületeket is kiszolgálják, így lakossági és ipari termékeket is kínálnak vevőik részére, többféle minőségi- és árkategóriában. A jelenleg húsz dolgozót foglalkoztató cég nevét hazánkon túl Európában, sőt már a tengerentúlon is ismerik.

A családias hangulatú összejövetelen dolgozók és vezetők késő éjjelig együtt ropták a fáradhatatlan zenekar fantasztikus zenéjére.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?