112 hírek

Pénztárcát lopott. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tápiószecsői lakos ellen. A 27 éves férfi március 9-én 9 óra 30 perc és 9 óra 50 perc között egy jászberényi élelmiszerboltban, a húspult mögötti nyitott szekrény polcáról ellopta az egyik alkalmazott pénztárcáját. A biztonsági kamera felvételeinek elemzését követően a rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták a jogsértő férfit.

Hármas karambol. Március 9-én, hétfőn délután összeütközött három személygépkocsi Jászladányon, az Újszászi és a Nagydabi utca kereszteződésében. Az autókban összesen hatan utaztak, közülük öten önerejükből ki tudtak szállni. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, az egyik utast feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. Az esethez a mentőszolgálat munkatársait is riasztották.

Közúti baleset. Árokba csapódott egy személygépkocsi március 7-én, szombat hajnalban Jászkisér külterületén. Az esethez a település önkormányzati tűzoltói vonultak, akik áramtalanították az autót. A járműben utazó két ember ki tudott szállni, hozzájuk mentők érkeztek.

Gyalogost gázoltak. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt március 6-án, pénteken 23 óra 30 perc körül a 32-es számú úton, Pusztamonostor külterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elütött az úttesten egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Orvvadászt fogtak. Egy helyi lakos megállt Pusztamonostor külterületén személygépkocsijával március 5-én 8 óra körül, és légpuskájával lelőtt egy nyulat a szántóföldön. Egy éppen arra járó sportvadász észrevette a jogsértő cselekményt, ezért értesítette a rendőrséget. A járőrök elfogták, és Jászfényszaru Rendőrőrsre előállították az 50 éves férfit. A rendőrök megállapították, hogy a férfinak a területre nincs vadászatra való jogosultsága. A nyomozók orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?