Siker és boldogság titka

Gulyás Zsuzsanna kineziológus, reflexológus február 20-án, csütörtökön tartott interaktív, spirituális műhelymunkát a siker és boldogság témakörében, a Főnix Fészek Műhelyházban.

Az európai uniós pályázatból megvalósuló havi előadássorozat Női Kör néven indult tavaly, de a másik nem beszivárgásával ma már Kör. Minden alkalommal más-más témáról folyik műhelymunka, ezúttal a siker és boldogság kapcsolatát, azok elérésének lehetőségeit boncolgatták, ki-ki a saját életén keresztül. Milyen terheket cipelünk magunkkal? Mennyire örömteli az életünk? Hogyan teremthetnénk több lehetőséget az örömre?

A témában való elmélyülés előtt relaxációs gyakorlattal csendesedett el a Kör: „érkezz meg belső békéd templomába, a siker és boldogság forrásához, ami mindenkinek mást jelent” – hallhattuk Gulyás Zsuzsannától. Elmondása szerint közösségben könnyebb gondolkodni – akár egymás tapasztalatin keresztül –, és ha nem is nyújt rögtön megoldást az ott töltött 1,5 óra, egy folyamatot mindenképp elindít. Az életünkben történt változásokért azonban csak mi, saját magunk tehetünk, de ezek az összejövetelek sokat segíthetnek a kezdésben, és erőt nyújthatnak az egyéni, belső lelki munka során. Mindannyiunk célja a boldog, örömteli, szabad és kiegyensúlyozott élet elérése. Rendszeres önismereti vizsgálatokon keresztül egyensúlyt teremthetünk a test és szellem között, és békében lehetünk önmagunkkal. Gulyás Zsuzsanna interaktív műhelyfoglalkozása is ebben segített, utat mutatni önmagunkhoz, „a siker és boldogság forrásához”.

A Körben bárki megtalálhatja a helyét, és mindig van hely új tagok számára is. Az érdeklődőket legközelebb március 19-én várják, amikor az ideális én lesz a központi téma.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?