Kiütéses győzelmek

Az elmúlt hétvégén városunk két jégkorongcsapata is hazai környezetben, azaz a fedett jégpályán játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Mindkét gárda nagy sikerrel.

Először szombaton délután az Országos Bajnokság III. csoportjában szereplő Lehel HC és a Ferencváros U16-os együttesei csaptak össze. A jászberényi fiatalok mérkőzését nagyon sokan megtekintették. A hangulat már-már a régi idők Lehel – Fradi meccseinek hangulatát idézte, hiszen a szurkolósereg apraja nagyja, azaz a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki a lelátón szurkolt a berényi srácoknak. Ők meghálálták a bizalmat, óriási iramot diktálva szinte legázolták a fővárosi zöld-fehéreket a pályáról, hiszen 8-0 arányú kiütéses győzelmet arattak ellenük, mindenki nagy örömére. A Gólokat: Sári Krisztián (3), Hordós Ádám (2), Jenei Tardos (2) és Bánki Dávid szerezték.

Másnap, vasárnap este pedig OB III-s mérkőzést rendeztek a fedett jégpályán, ahol a felnőttek sem adták alább a fiataloknál, hiszen még nagyobb arányú – szintén kiütéses –, 13-4 arányú győzelmet arattak Debrecen jégkorongcsapata ellen. A berényi gólokon Bálint A. (4), Bató A. (3) Hajdú Á. (2) Tóth I., Gedei G., Nagy Z. és Szabó Z. osztoztak.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?