Minden, ami autó

Október 11-én, pénteken ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Control Gépjármű Szerviz és használtautó kereskedés a Jásztelki út 1-es szám alatt.

A vendégeket Fazekas Viktor, a New-Scorpions Szerviz Kft. ügyvezetője köszöntötte, kiemelten üdvözölte Szabó Tamás polgármestert és Rédei Istvánt, a Menedzser Klub elnökét, majd röviden ismertette az ünnepi alkalom apropóját.

Mint megtudhattuk, a Red-Scorpions cégcsoport évek óta jelen van Jászberényben távfelügyeleti központjával, a Control Seguridad Privadaval, illetve a tavaly megnyitott Control Motellel. A Control Gépjármű Szerviz márkanéven, a New-Scorpions Kft által üzemeltetett műhely márkafüggetlen szervizként fog működni, tevékenységi körüket jól összefogja a cég szlogenje: minden, ami autó.

Szabó Tamás örömét fejezte ki az invitálás kapcsán. Véleménye szerint egy polgármester számára minden lehetőség örvendetes, ami arról szól, hogy valaki a továbblépés mellett dönt, mert azzal egész Jászberény érdekét, fejlődését képviseli, és általa tekinthetjük úgy, hogy maga a város lépett egyet előre. „Évekre visszamenően látom a cégcsoport működését, hogy olyan, mindennapos életünket érintő tevékenységet vállalnak, kezdve a rendezvényekhez kötődő biztosítástól a vagyonvédelmen keresztül a kereskedelmi szálláshely fenntartásáig, melyekkel a lakosság kívánalmait szolgálják. Megköszönte a város polgárainak nevében a sokrétű szolgáltatásnyújtást, és eredményes működést kívánt.

A nemzetiszín szalag átvágását követően Fazekas Viktor lapunknak elárulta, hogy eddigi munkájuk során – vagyonvédelem, távfelügyelet, pénz és értékszállítás, vendéglátás – negyvenöt saját járművet kellett alkalmassá tenniük. Ennek kapcsán merült fel a menedzsmentben az ötlet, hogy a költséghatékonyságot, és az előzetesen felmért igényeket szem előtt tartva a cégcsoport berkein belül kívánják megoldani ezt a feladatot, megnyitva a szervizt a jászberényi ügyfelek előtt is.

„Ezzel munkalehetőséget is teremtettünk, jelenleg négy fővel dolgozunk, mely létszámot tovább szeretnénk fejleszteni. A szolgáltatások is bővülnek majd egy fényező és egy karosszérialakatos műhellyel, valamint autómosóként is fogunk működni, ezért szeretnénk megnövelni a munkahelyi létszámot.” – avatott be a részletekbe az ügyvezető, majd az esemény állófogadással folytatódott.

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?