Megnyílt a sportkomplexum

Október 8-án, a déli órákban sajtótájékoztató keretében nyerhettünk bepillantást az egykori Rákóczi úti iskola épületében kialakított Sportkomplexumba.

Az önkormányzat, valamint az építményt bérlő Sport & Passion Kft. között még az év elején született meg az az együttműködés, mely a Rákóczi út 29. szám alatt található ingatlan egyes részeinek bérbeadását foglalta magába.

A nyilvános pályázat elbírálása alapján Vattai Viktor benyújtott anyagát fogadta el a testület, így a beruházások megkezdődhettek, melyek jóvoltából egy edukációs szemlélettel működő sportcentrumot vehettek birtokba októbertől a mozgás szerelmesei.

Az egykori általános iskola épületében a vállalkozó közösségi célok mentén alakította ki színvonalas, minden igényt kielégítő edzőtermét, melynek kapcsán Szabó Tamás örömét fejezte ki, hiszen általa egy régóta fennálló kívánalmat sikerült megvalósítani a városban. Kiemelte, a mozgásba invesztálni, azzal az egészséget, az energikus életmódot támogatni mindig jó befektetés, az pedig külön elégedettségre ad okot, hogy a komplexum kialakításával alkalom nyílik rá, hogy a középiskolás diákok testnevelés óra keretében, felnőtt felügyelet mellett ismerkedhessenek meg a közel száz munkaállomásból álló konditerem szolgáltatásaival.

A sajtótájékoztatót követően Vattai Viktor, a Victory Gym sportcentrum tulajdonosa mutatta be a többek között kardió-, aerobic- és funkcionális termet, valamint súlyzós edzőteret magába foglaló konditermet, ahol a jövőben szépségápolás, masszázs, csontkovács és egyéb, egészségmegőrzéssel kapcsolatos lehetőségek közül is válogathatnak az érdeklődők.

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?