Útlezárások a városban

Mézvásár. Az augusztus 3-án, szombaton rendezett mézvásárhoz kapcsolódóan augusztus 2-án 18 órától augusztus 3-a 18 óráig lezárják a Bercsényi út 1-től (könyvtár) a Bercsényi út 27-ig (Honvéd Jász Kaszinó) útszakaszt. Szintén lezárják a Zirzen Janka utcát a társasház udvari bejáratától és a Zoltán utca Bercsényi út felé ágazó egészét. A Conselve parkoló ugyancsak lezárt terület lesz augusztus másodika, péntek reggel 6 órától negyedike, vasárnap 12 óráig.

A Csángó Fesztivál idején szintén számítani kell útlezárásokra. Július 31-én reggel 6 órától augusztus 12-e 20 óráig a Víz utca egésze és a parkoló lesz lezárva. Augusztus 6-án 6 órától 12-e 23 óráig a Szentháromság tér lesz lezárva. Augusztus 7-én 18 órától 12-e 6 óráig a Hatvani úton a rendőrségtől a Klapka iskola nagy kapujáig zárják le az utcát. A parkolókat a fürdő előtt és a rendőrségnél augusztus 7-én 6 órától 12-e 6 óráig tartják lezárva. Augusztus 8-án 6 órától 13-a 24 óráig a Lehel vezér téri Szerviz utcát a Holló András utcáig zárják. Augusztus 9-én 6 órától 12-e 6 óráig a Hatvani út a strand parkolójának teljes szakaszáig, mely által a Hatvani út, Margit-sziget és a strandfürdő szakasza egyirányúvá válik. Augusztus 6-án 6 órától 12-e 24 óráig a Lehel vezér tér teljes szakasza le lesz zárva. Augusztus 6-án 6 órától 12-e 24 óráig a Margit-szigetre nem lehet behajtani. Az augusztus 10-i felvonulás idejére 16 órától 19.30-ig a Kossuth utca piactól kezdődően a Kőhíd – Fürdő utca – Holló András utca – Szerviz út – Jászkapitány szobor – Lehel vezér tér lesz lezárva. Augusztus 6-án 13 órától 13-a 6 óráig nem használhatják a piacteret és a parkolót.

A rendezvény ideje alatt a városon átmenő forgalom számára a bevált gyakorlat szerint a várost elkerülő terelőutat jelölnek ki. A belső forgalom zökkenőmentes lebonyolítása, valamint a belváros tehermentesítése érdekében a helyi úthálózaton is kijelölnek terelőútvonalat. A lezárást és a forgalomirányítást a városi rendőrkapitányság biztosítja a városai közterület-felügyelet munkatársaival, a polgárőrség, illetve a közterület kezelőjével a Jászberény V.V. Nonprofit Zrt-vel összhangban.

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?