Nyári szünet a kispályán

A hőségriadó miatt elhalasztott 10. fordulót csak ősszel pótolják, ezért már múlt hét végén befejeződtek a városi kispályás bajnokság tavaszi küzdelmei.

Az első osztály élén az Ézsi Trapéz-Jb foci áll, egy ponttal megelőzve az árokszállási Rosenberger csapatát. Kis meglepetésre az utolsó fordulóban súlyos vereségbe belefutott Officemarket várja a folytatást a harmadik helyen. A Víznyelők-Lavrik kft. viszont az összes meccsét elvesztette, így pont nélkül az utolsó helyen tanyázik. A góllövő listát Német Gyula vezeti meggyőző, tíz gólos előnnyel.

A második osztályban a jászladányi Ha bemegy gól gárdája öt pontos előnyre tett szert a Revans ellen, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utóbbinak egy mérkőzéssel kevesebbje van. A kiesés réme több csapatot is fenyeget, ezért nagy küzdelmek várhatók a szünet után. Itt két játékos is 12-12 gólig jutott, de utánuk is nagy a tülekedés. A harmadik osztályban a P. L. Tájfun kilenc győzelem után az utolsó fordulóban remizett, így egy ponttal előzi meg a fényszarui Dermesztőket. Ők ketten elhúztak a többiektől. A 16 csapatos mezőny végén a többeknek is csak egy-két győzelmet sikerült aratni, ezért a táblázat utolsó harmada elég szorosra sikeredett.
Az öregfiúk első osztályát az egy meccsel kevesebbel rendelkező Autoelektro vezeti. A CTS Globál és a Tiroli-ÉP DMSC annyira kevés pontot gyűjtött, hogy bennmaradásukhoz óriási bravúrra volna szükség. A góllövő párbajban a két Német testvér, Gyula és Gábor van az élen.

A második osztály eleje rendkívül kiélezett, pillanatnyilag a Fáyters Öregfiúk vezeti, de az apáti illetőségű YoshiTrans és a Szurkoloipolo.hu sem mondott még le a feljutásról. A Delta Speed viszont csak két döntetlennel büszkélkedhet, így ők az utolsók. A góllövő listát is a Fáyters játékosa vezeti meggyőző fölénnyel.

A tervek szerint hamarosan elkezdődik a műfüves pálya felújítása, így augusztus végén már megújult játéktér várja a nyári szünet után visszatérő focistákat.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?