Bajnokok bemutatója

Vasárnap délelőtt a Lehel Film-Színházban tartotta évadzáró gálaműsorát a Dance Fitness Sport Egyesület. A műsorban az év legjobb produkcióiból láthattunk válogatást, illetve kiosztották a május végén Pulában szerzett világbajnoki aranyérmeket is.

Az évtizedek óta sikeresen működő egyesület bemutatóit gyakran élvezhetjük a város különböző szórakoztató, egészséges életmódot hangsúlyozó rendezvényein. A tanév végén és karácsony környékén összefoglaló műsorokkal örvendeztetik meg a fitnesz, a torna, a tánc iránt rajongókat. Ilyenkor alkalom nyílik köszönetet mondani a támogatásért a szülőknek, az önkormányzatnak és az edzőknek, akiknek profi munkájuk nyomán az év során számos kiváló eredmény születik. Nem utolsó sorban dicséret illeti az egyesület sportolóit is, akik napról napra kemény edzéseken készülnek a különböző versenyekre; diákolimpiára, országos megmérettetésekre, vagy mint legutóbb a horvátországi világbajnokságra, ahonnan két világbajnoki kupát is elhoztak a csapatok.
Többek között a nyertes vb koreográfiákat, a diákolimpián dobogós helyeket elért gyakorlatokat is megtekinthettük vasárnap délelőtt, és ismét meggyőződhettünk arról, hogy a berényi fiatalok a világ legjobb táncosai. A folytatásban is bízhatunk, hiszen a legkisebbek ugyanolyan bizalomra okot adó magabiztossággal mozogtak a színpadon, mint azok a fiatalok és felnőttek, akik már tíz-tizenöt éve szép eredményekkel hódolnak a fitnesz tánc szenvedélyének.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?