Bagi Ádám hatvanhárom gólja

Mint köztudott, a Jászberényi FC felnőtt labdarúgócsapata ezüstérmet szerzett az NB III. Keleti csoportjában. Arról, hogy a képzeletbeli dobogó egyik foka se maradjon üres, két utánpótlás gárda is gondoskodott.

Egy rendkívül kiélezett bajnokságban azonos pontszámmal, mindössze egyel több rúgott góllal került az élre a REAC Sportiskolát megelőzve a Német Gyula által vezérelt U19-es korosztály. A 24 mérkőzésből húszat megnyertek, kettő pontosztozkodással végződött, és mindössze kétszer maradtak alul. A gólkirályi címet is begyűjtötték, Szabó Ádám 42 góllal járult a bajnoki címhez.

Az NB I Közép-Keleti csoportjában a harmadik helyet sikerült kiharcolnia az U13-as srácoknak. Itt végül a Budapesti Honvéd-MFA végzett az élen mindössze két pontot veszítve, megelőzve az MTK Budapest csapatát. A mieink a 26 derbiből huszonegyszer hagyták el győztesen a pályát, egyszer játszottak döntetlent, és négyszer szenvedtek vereséget az előbb említett két nagy múltú egyesülettől.

A legtöbb gólt – szám szerint hatvanhármat –, Bagi Ádám, a JFC játékosa szerezte. A csapat edzője Besenyi Gábor. Gratulálunk a fiúknak a sikeres szerepléshez!

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?