Kosaras a futballpályán

Jászberény kosárlabdacsapatának egyik meghatározó játékosa Orlando Coleman hazautazott az USA-ba. Előtte végigszurkolta U13-as utánpótlás focicsapatunk legutóbbi mérkőzését.

A srácok, akik a JKSE felnőtt kosarasainak minden hazai meccsén a helyszínen szorítanak, a Mészöly Focisuli elleni U13-as bajnoki rangadójukon üdvözölhették új szurkolójukat a műfüves pályán.
A langaléta fiatalember nem nagyon volt tisztában a futball szabályaival, de nagy lelkesedéssel kiabálta, tapsolta végig a kétszer harminc percet. A végén üdvözölte a győztes berényi srácokat, mindenkivel „lepacsizott”, sőt még egy közös passzolgatásban, dekázásban is részt vett. (Valljuk be, kézzel sokkal ügyesebben bánik a labdával.) Orlando Coleman kedves gesztusa, barátságos viselkedése örök élményt adott a kiskamaszoknak. Jegyezzük azért meg, az NBI-es bajnoki derbit 2-0-ra nyerték meg a JFC ifjú palántái, ezzel a Honvéd és az MTK mögött megerősítették harmadik helyüket a táblázaton, amivel jelenleg is ők városunk, sőt megyénk legjobb utánpótlás futballcsapata.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?