Búcsú vereséggel

Roppant kínos körülmények előzték meg az április 30-i szezonzáró mérkőzésünket, amelyet az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem gárdája ellen játszottunk. De csupán közel kétórás csúszással. A Bercsényi úti sportcsarnok játékra alkalmatlan volt, ugyanis beesett az eső. A találkozót a Nagyboldogasszony iskolában végül is lejátszották.

A Berény Fanatics tagjai végig a pálya szélén buzdították a lányokat, legfőképpen a két búcsúzót, Lékó Lillát és Pintér Andreát. Az egyaránt saját nevelésű büszkeségeink 12, illetve 14 évig küzdöttek a berényi színekért és eközben a felnőtt válogatottságig is eljutottak, most azonban máshol képzelik el a jövőjüket. Köszönjük nekik, hogy annyi örömet okoztak a berényi szurkolóknak és pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk nekik! Változás még, hogy vezetőedzőként ez volt az utolsó meccse Deme Gábornak – szakmai igazgatóként és elnökségi tagként azonban tovább dolgozik a jászberényi röplabdasport érdekében. A vezetőedzői feladatokat Makai Péter veszi át, akinek eredményes munkát kívánunk!

Sajnos végül az összecsapás után nem ünnepelhettünk, pedig igazán közönségszórakoztató mérkőzést láthattak legkitartóbb szurkolóink. Igazán hullámzó volt a játék, a csapatok felváltva domináltak – olykor a dunántúliak kerültek nagy fölénybe, máskor pedig mi hagytuk magunk mögött őket. Elképesztő izgalmak után végül 3:2-re győztek ellenünk Sasa Nedeljkovic röplabdázói, akik így az 5. helyen zárták a bajnokságot, nekünk pedig a tavalyi 4. helyezés után ezúttal meg kellett elégednünk a 8. pozícióval. Jászberény Volleyball Team – 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 2:3 (-17, 19, -14, 20, -9). Jászberény Volleyball Team: Petrenkó Brigitta 5, Oksana Yakovchuk 12, Katie Devaney 14, Riczkó Gabriella 2, Natasa Savovic 10, Pintér Andrea 10. Liberó: Lékó Lilla.

Csere: Anastasiia Malysheva, Ivana Bulajic 14, Aleksandra Cveticanin 2. Vezetőedző: Deme Gábor.

Latest posts by Budai Levente (see all)

Budai Levente

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?