Remek röplabdás hétvége

Egy elveszített játszmát hat győztes követett röplabdacsapatunk számára. Hullámvölgy? Formaingadozás? Á, dehogy! Az MTK és a Balatonfüred elleni győzelmekkel a kvalifikáló kör mezőnyének élére, az ötödik helyre ugrott Deme Gábor együttese.

Az MTK Budapest elleni, múlt pénteki összecsapáson jobban kezdte a találkozót az ellenfél, és 10-3-ra el is húzott tőlünk az első szettben. Ekkora hátrányból nem tudtunk visszajönni, pedig a játszma hajrájára nagyon szorossá tettük az eredményt. A folytatásban sem tudtunk jelentős előnybe kerülni, de nagyon akartunk, óriásit küzdöttünk. Ennek pedig meglett az eredménye: előbb egyenlítettünk, majd 3:1-re meg is nyertük a közönségszórakoztató összecsapást. Ezzel a sikerrel megelőztük a kék-fehér mezeseket a tabellán és immár az ötödik helyen állunk! Jászberény Volleyball Team – MTK Budapest 3:1 (-22, 22, 22, 23).

Két nappal később, vasárnap már Balatonfüreden volt jelenésünk, és ennek a meccsnek más volt a forgatókönyve, mint az MTK elleninek. A szimpatikus, jól mezőnyöző fürediekre egyre nagyobb nyomást gyakoroltunk. Már az első szettben a kezünkbe vettük az irányítást, amit aztán át sem engedtünk és egy óra alatt a magunk javára eldöntöttük a három pont sorsát. Külön öröm számunkra, hogy úgy győztünk nagyon magabiztosan 3:0-ra, hogy minden hadra fogható játékosunk pályára lépett és legfiatalabb játékosaink is jól szálltak be a mérkőzésbe. Ez az eredményen is meglátszott. SZBBRA – Jászberény VT 0:3 (-18, -12, -9).

Legközelebb pénteken 19 órakor játszunk hazai pályán – szintén a balatonfürediek ellen.

Latest posts by Budai Levente (see all)

Budai Levente

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?