Addig fogok énekelni, amíg élek és létezem

Március 21-én este a magyar könnyűzenei élet ikonja, az egyedülálló hangú Kovács Kati adott telt házas életmű koncertet a Pájer Antal Művelődési Központban.

A Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas előadóművész három művésztársával lépett színpadra, majd a tőle megszokott humorral konferálta fel legismertebb slágereit. Számos stílus alakította zenei repertoárja szinte mindegyikéből ízelítőt adott, legyen az rock, pop-rock, lírai rock, operett vagy pédául a Maroon 5 nevű zenekar Move like Mick Jagger című slágerének magyarosított változata. A publikum nagy örömére elénekelte a közönség által kért kedvenceket is.

A művésznő hihetetlen energiával táncolt és dalolt a színpadon, lendületes előadásmódja fantasztikus hangulatot teremtett. A lelkes közönség állva, vastapssal köszönte meg a több, mint másfél órás, fergeteges koncertet.

A legkitartóbb rajongókat még közös szelfizés lehetőségével is megajándékozta a művésznő. Balázs Jázmin, a Tiszafüredről érkezett látássérült kislány is kihasználta az alkalmat, hogy neves előadók ereklyéiből összeállított gyűjteményét gazdagítsa a Kovács Katival készült közös fotóval. Jázminnak a művelődési központ ajánlotta fel a belépőjegyet, ezzel is hozzájárulva betegsége miatt küzdelmes napjai szebbé tételéhez.

Vélemény, hozzászólás?