Rangos futsaltorna

A Jászberényben korábban hosszú éveken át nagy népszerűségnek örvendő futsal (a kispályás labdarúgás „hivatalos” változata) ismét sokakat vonzott február 17-én vasárnap a Bercsényi úti sportcsarnokba.

Jász-Tool Kupa néven rendeztek nagyszabású, tizenkét csapatos tornát, nyolc férfi és négy női csapat számára – köztük NB II-es gárdák is emelték a színvonalat. A helyiek mellett Kistarcsáról, Kartalról és Szolnokról érkezők is pályára léptek a 200 ezer forint összdíjazású versengésen. A női mezőny döntő mérkőzésén a másik két ellenfelét egyaránt legyőző Szolnok Fanatic és a Jászberényi FC küzdelmét a tapasztaltabb szolnokiak nyerték 4-0-ra, a harmadik helyen pedig a Nagykáta végzett. Gólkirálynő Urbán Viktória (Szolnok Fanatic), a legjobb mezőnyjátékos Fülöp Rita (Nagykáta), a legjobb kapus Tóth Boglárka (Kartal), a legsportszerűbb csapat a JFC.

A férfiaknál az első helyért a kartaliak 2-0-ra diadalmaskodtak a Kistarcsai VSC ellen. A 3. helyért Japppán és barátai – JSE 2-1. Gólkirály Barabás Miklós (Kartal SE), a legjobb mezőnyjátékos Méhes Pál (Kistarcsa), a legjobb kapus Garamvölgyi Márton (Japppán), a legsportszerűbb csapat a Ludus lett. A legsportszerűbb csapatok egy-egy szabadulószobás kalandot nyertek a Bezárlak cégtől.

Latest posts by Szőrös Zoltán (see all)

Szőrös Zoltán

A jászberényi Jászkürt Újság, a Jászapáti Hírmondó, valamint a BerényCafé külsős újságírója.

Vélemény, hozzászólás?