Három a jászmagyar igazság

Péntek este fél nyolctól újra megmérettetik a Jászság. Ezúttal a Döntők döntőjében, a legvégső győzelemért áll a Duna Televízió színpadára a Jászság Népi Együttes ifjú generációja a Fölszállott a páva című népzenei tehetségkutató műsorban.

A táncosok és mestereik a középdöntő sikerének örömétől felbuzdulva egész héten éjt nappallá téve gyakorolják a felcsíki táncokat a legtehetségesebbek legjobbjainak cím elnyeréséért.

Szédületesen pörögnek a szoknyák, fényesednek a csizmák a számtalan rámért csapástól, hogy majd ismét a legjobbat hozzák ki magukból a kamerák kereszttüzében. Két próba között sem unatkoznak, a városlakókat is szórakoztatják flash mob-okkal, kisfilmekkel ösztönözve a szavazásra. Mert most is a szavazatokon múlik a győzelem. Ha lehet még fokozni az aktivitást, akkor most harmadjára kell igazán sokszor és sokaknak megnyomni a 23-as kódot jelentő gombokat, hiszen olyan nagy népességű településekkel kell versenyezni mint Debrecen és Miskolc.

Itthon nem csak a tévé elől küldhetjük a voksokat a +36-20/30/70-4422-999 számon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción keresztül, de közösen az adventi sátor kivetítőjének figyelése közben is szavazhatunk a Jászság büszkeségeire a 23-as kóddal.

Fotó: Gorácz József

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?