Bronzérmesek a juniorok

A tél közeledtével az amerikai focisták lejátszották ez év utolsó mérkőzését. A juniorok a legjobb négy közé jutottak és ott bronzérmet szereztek.

Vasárnap, november 11-én Nyírábrányig kellett utaznia a berényi junioroknak, hogy a legjobb négy csapat találkozóján elődöntőt játszhassanak. A közel 220 km-es „zötykölődés” után egy igazán izgalmas és kemény mérkőzést játszottak a fiúk. Igaz ugyan, hogy elveszítették az elődöntőt, a Gladiators Football gárdája ellen, de így is dicséret illeti a társaságot. Végeredményben jó évet zártak, hiszen a Young Guns United „vegyes” csapatban az öt berényi fiú bizonyította rátermettségét és nem mellesleg bronzérmet szereztek.

– Gratulálunk a nagyszerű szezonhoz a srácoknak, a teljes edzői stábnak, és köszönet a szurkolóinknak a kitartó buzditásért! Egy bronzéremmel lettünk gazdagabbak. Pici pihenés, aztán mindenki az anyaegyesületénél folytatja. Jövőre pedig ugyanitt, ősszel újra az U19-es gárdában! Akkor már nem akarjuk alább adni a döntőbe jutásnál! Go Young Guns United, Go Wolverines! – nyilatkozta hazaérkezésük után Balogh Kornél a Jászberény Wolverines elnöke.

Vélemény, hozzászólás?