Báloztak a röplabdások

Múlt szombaton zenével és nevetéssel telt meg a Déryné Rendezvényház nagyterme. Ekkor rendezték ugyanis a Jótékonysági Röpis Bált, amellyel az utánpótláscsapatok edzőtáboroztatását szerették volna elősegíteni. Közben pedig jól szórakozhatott a több mint száz jelenlévő.

2017 őszén fogalmazódott meg először egy jótékonysági bál megrendezésének ötlete a Jászberényi Röplabda Klub elnökségi tagjainak a részéről, ezzel is továbbsegítve az utánpótlás-együttesek munkáját. A tavalyi rendezvény pedig olyan jól sikerült, hogy nem volt kétséges, idén lesz folytatása.

Ezúttal is L. Dézsi Zoltán volt az este házigazdája. Az immár országosan is elismert szerkesztő-riporter azért is tudta tökéletesen ellátni ezt a megtisztelő és fontos feladatot, mert pályája elején a Jászberényi Röplabda Klub stábjában ténykedett, és az évek során számos emlékezetes pillanatban volt része a csapatok mellett. Senkinek se legyen kétsége, ezek közül jó néhányat hallhattunk, így ismét kiderülhetett, a kemény edzések és az alapos szakmai munka mellett időnként bizony a tréfának is helye lehet.

A köszöntőbeszédek után – amelyeket Oszvald Nándor klubelnök és Balog Donát fővédnök tartott – szép lassan a lényegre, a szórakozásra terelődött a szó. Ismét láthattuk az edzők táncát, hallhattunk remek énekes produkciókat, de az ízlelőbimbók számára is jól alakult ez az este, hiszen nagyon finom és kiadós vacsorában lehetett részünk mindannyiunknak. Aztán összegyűjtötte a bátorságot a bálozók többsége, és egyre nagyobb létszám kezdett kialakulni a táncparketten. A Pezsgő zenekar palettáján a rockzenétől a mulatósig szinte mindenféle műfaj megtalálható volt, sőt sokak örömére egy Michael Jackson-szám dallamvilágát idéző KFT-slágerre is mulathattak a vendégek.

Persze nem maradhatott el az ilyenkor szokásos tombolasorsolás sem, de ezen az estén nemcsak azok érezhették magukat nyertesnek, akik hazavihettek valamilyen tárgynyereményt, hanem mindenki, aki jól érezte magát. A fődíjat érdemes külön megemlíteni, mert annak igen magas volt az eszmei értéke: az idei felnőttcsapat minden tagja által dedikált röplabdát nyert a legszerencsésebb tombolatulajdonos.

Egészen hajnalig tartott a mulatság, amelyen a jelenlegi felnőttcsapatunk tagjai mellett számos korábbi remek játékos és edző is képviseltette magát – és a látottak alapján mindannyian jó érzéssel tértek haza. Élvezetes zene. Finom vacsora. Kellemes társaság. Kell ennél több?

Latest posts by Budai Levente (see all)

Budai Levente

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?