CLLD pályázati lehetőség

Hamarosan lezárul a közösségfejlesztésről és kultúráról szóló CLLD projekt első szakaszának leadási határideje. A pályázni kívánók első körben november 15-ig tehették meg projektjavaslataikat a döntéshozó egyesület felé. Az ezt követően benyújtott pályázat már csak a következő szakaszhatárnapot, 2019. április 30-át követően kerül elbírálásra.

Megjelent pályázati felhívások:
A város közösségi életében szerepet játszó épített közösségi terek fejlesztése, közösségi, kulturális hasznosítása. (A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 60 millió Ft.)

Beadási határidő: 2018. 12. 10.
Helyi közösségi és kulturális kezdeményezések támogatása, civil szervezetek és vállalkozások bekapcsolása, együttműködések számának növelése, a jász kulturális identitás fejlesztése, az értékmegőrzés és az értékteremtés támogatása. (A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 128.333.333 Ft) Beadási határidő (első szakaszban elbírálandó pályázatok vonatkozásában): 2018. 11. 15.

Tudás- és kompetenciafejlesztési programok támogatása, hátrányos helyzetű csoportok bevonása (A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5.000.000 Ft) Beadási határidő (első szakaszban elbírálandó pályázatok vonatkozásában): 2019. 03. 01.

A bírálatot végző Jászberényi Helyi Közösség Egyesülete elérhetősége, a projekttel és pályázatokkal kapcsolatos információk, változások, közlemények megtalálhatók az interneten a jhke.hu weboldalán. Az egyesület ügyfélszolgálatának telefonos elérhetősége: 20/311-3650

Személyes ügyintézés: a Polgármesteri Hivatalban kedd, szerda és csütörtöki napokon 8-12 óráig.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?