Megújult a Piac Market

Szeptember 3-án nyitotta meg ismét kapuit a városunk piacterén található élelmiszerüzlet, melyet immáron megújult formában vehettek birtokba a vásárlók.

A szeptember 5-én Szabó Tamás polgármester bejárásával hivatalosan is elkészültnek nyilvánított üzlet 25 millió forintnyi beruházás eredményeképp újulhatott meg. A korszerűsítés forrása egyrészt önerőből és uniós hitelből, másrészt a város támogatásából gyűlt össze – nyilatkozta lapunknak Sárközi Csaba üzlettulajdonos.

Elég már a bolt lépcsőjére fellépnünk, hogy figyelmünket megragadják az alig tizenhárom nap alatt eszközölt változások, melyek érintették többek között az üzlet elektromos- és fűtési rendszerét, a nyílászárókat, valamint a belső berendezés alkotóelemeit is. Azonban nem csupán a külcsín kapott esztétikusabb és modernebb megjelenést. A termékválasztékban többféle gyümölcs és zöldség, frissen sütött pizzák, pékáruk – melyek helyben, napjában többször készülnek –, és főzött kávé is helyet kapott.

A megnagyobbodott üzlettér, a két pénztár és az új funkciók 20%-os létszámbővülést eredményeztek. Jelenleg 15 alkalmazott dolgozik a Piac Marketben, 3-4 fő egy műszakban hétfőtől szombatig, reggel 6-tól este 10 óráig. Vasárnap a régi és új vásárlókat reggel 7-től ugyanúgy 10-ig várják a korszerűsített kereskedésben.

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?