Hölgyek a testépítő versenyeken

Berek Gáborról már sokszor jelent meg írás lapunk hasábjain, viszont ezúttal ő számol be tanítványairól, azaz a Jászberényi SE testépítő szakosztályának női versenyzőiről.

Mint azt világbajnokunk elmondta, április 29-én, Szegeden rendezték a PCA Hungary testépítő versenyt ahol Fürdős Enikőnek sikerült bekerülnie – Sport-Modell kategóriában – a Top5-be. Ez egyben kvalifikációt is jelentett számára az Angliában rendezendő PCA Bodypower versenyre, amit Birmingham-ben rendeztek. Enikő még jobb formával állt színpadra, mint Szegeden, de ennek ellenére sajnos nem sikerült bekerülnie a TOP3-ba. Ettől függetlenül nem keseredett el, hiszen hatalmas büszkeség volt számára egy ilyen komoly szintű versenyen színpadon állni. Ezért ősszel újra nekivág, és felkészül a PCA Világbajnokságára.

Május 6-án rendezték Budapesten a Bodysport Kupát, ahol Szüléné Vincze Beáta – szintén a – Jászberényi SE testépítő szakosztályának versenyzője –, élete első megmérettetésén, a Fitness Modell Anyuka kategóriában, a népes mezőnyben 6. helyezést ért el.

Vélemény, hozzászólás?