Lili és Milán Európa-bajnok

Május második hétvégéjén rendezték a lengyelországi Wrocławban az ez évi junior shinkyokushin Európa-bajnokságot, ahol Jászberényt a Yakuzák SE három versenyzője képviselte.

A Yakuzák SE versenyzői több hónapja készültek az idei Európa-bajnokságra. Így Agócs Tibor, az egyesület szakmai vezetője nem titkoltan a dobogóra jutás esélyével utazott el a viadalra három tanítványával, Kerekes Rékával, Mező Lilivel és Móczó Milánnal. Az ifjúságiaknál előző évben aranyérmes Kerekes Réka bemutatkozása a juniorok között nem úgy sikerült, ahogy előre eltervezték, hiszen az első körben kikapott svéd ellenfelétől, aki aztán a döntőig verekedte magát. Újonc társa, Móczó Milán viszont mind a négy küzdelmét megnyerve aranyérmes lett. Csatlakozott hozzá Mező Lili is, aki magabiztosan előre menetelve a döntőbe jutott és megvédte junior Európa-bajnoki címét.

– Nagyon büszke vagyok tanítványaimra, hiszen a magyar válogatott legeredményesebb klubja mi lettünk. Négy aranyérem került Magyarországra és ebből kettőt Jászberénybe hoztunk – nyilatkozta Agócs Tibor hazaérkezésük után.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?