Jótékonysági bál

Jászberény Város Óvodai Intézményének Sün Sámuel Óvodája aktív szülői kezdeményezésre először rendezett tavaszi bált jótékony céllal április első szombatján a Nagyboldogasszony iskola ebédlőjében. A jó hangulatú rendezvényen több mint száz résztvevő mulatott.

Virágné Baranyi Erika tagóvoda-vezető kolléganői gyűrűjében köszöntötte a résztvevőket és kifejezte örömét a 110 résztvevő miatt. Azért is fontos, hogy ilyen sokan támogatták a rendezvény ötletét, mert a bevételből a gyerekek kiságyait fogják kicserélni. Az SZMK lelkes tagjai közül szólította Fürné Miklós Juditot és Bödi Andreát, akik majd száz tombola összegyűjtésével segítettek, hogy roskadásig megteljen a nyereményeket rejtő asztal. Támogatójegyek és tombolaszelvények vásárlásával, valamint a büfés fogyasztással lehetett hozzájárulni a vezetők által kitűzött jótékony célhoz.

A vacsora előtti műsorban a jövő reménységeit, fiatal aerobikosokat láthattak a szülők. A Dance Fitness SE versenyzői több korcsoportban mutatták be energikus, lehengerlő koreográfiáikat. Az este további részében az újonnan alakult Neptune zenekar húzta a talpalávalót egészen hajnalig Nagy Gabriella, Mizsei Ottó és Zsámboki Ferenc személyében.

Taczman Mária

Taczman Mária

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?