Jól kezdtek a focisták

Jászapáti focistái tovább folytatták remek sorozatukat áprilisban is, hiszen mind a négy alkalommal győztesen hagyták el a labdarúgópályát. Így továbbra is a 2. helyen tanyáznak a táblázaton.

Április 7-én nagy nap elé néztek Tajti József fiai, ugyanis a veretlenül listavezető Túrkevét látták vendégül. Mivel az őszi szezonban döntetlent játszottak vendégként, a győzelem megszerzése volt a cél hazai pályán.

Nagy küzdelmet vívott egymással a két alakulat, de végül Volyák Péter első félidei találata hazai győzelmet jelentett. A 19. fordulót is biztosan abszolválták, Volyák és Tajti Norbert góljaival 4-2 arányban nyertek Tiszaszőlősön. A folytatásban – újra hazai pályán –, Berekfürdő ellen is megvolt a négy lőtt gól, amire ezúttal csak egy válasz érkezett. Áprilisi szereplésüket egy nagyszerű idegenbeli győzelemmel zárták. Igaz a vendéglátók szereztek vezetést, de Volyák Péter ismét elemében volt és klasszikus mesterhármassal megfordította a mérkőzést. Később Ádám, Urbán és Menyhárt is hálóba talált, így: Tiszaörs – Jászapáti 1-6. Ezzel a győzelemmel biztosan tartják második helyüket a megyei III. osztály táblázatán. Menyhárt Dani 36 góllal vezeti a mesterlövészek listáját.

Az U-19-es alakulat a 6. helyen várta az áprilisi folytatást. Először Cserkeszőlőt gázolták el 5-0 arányban, majd Zagyvarékason 1-1-et játszottak. Következett a szomszédvári rangadó Jászszentandráson ahol 5-1-re nyertek. A 22. fordulóban a listavezető Martfű megálljt parancsolt számukra, hiszen ők nyertek Apátin 3-1 arányban. Ezzel együtt is jó szériát produkálva egy hellyel előrébb lépek és az 5. helyen kezdik a májusi mérkőzéseket.

Az U16-os gárda Kunhegyesen kezdett április 14-én, ahol 4-2-es vereséget szenvedtek. A Szanda SC-vel ugyan szoros meccset játszottak, de a listavezető nyert 1-0-ra. Ők az 5. helyen állnak a bajnokságban.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?