Jubileumi autó

Berényi család vásárolta meg a KIA ötvenezredik Magyarországon értékesített autóját, amelyet november 30-án a Jákóhalmi úti szalonban ünnepélyesen vehettek át.

A grafitszürke KIA Venga az autószalon sarkában szerényen húzódott meg, a sajtó munkatársainak mégsem kellett nagyon keresgélni a jubileumi autót, árulkodó jel volt a svédasztal és Pataki Zsoltné Erzsike boldogságtól kipirult arca.

Az ünnepség megkezdése előtt lapunknak elmondta, hogy korábban is ettől a márkától szerezték be a családi autót, amivel és a berényi szerviz szolgáltatásaival meg voltak elégedve, ezért más típusra nem is gondoltak.

Hamarosan megérkezett Erzsike férje és fia is, ami jelezte, hogy jelentős családi esemény ez számukra.

A márka is legmagasabb szinten képviseltette magát az átadáson, Nagypál Csaba kereskedelmi igazgatóval (JP Autó) és Nagy Norbert ügyvezető igazgatóval (KIA Motors Hungary) és munkatársaikkal, valamint ifj. Kasza Lajossal, a JP Autó tulajdonosi köre képviseletében.

Az átadási ünnepség bensőséges, sőt családias volt, pezsgővel, tortával, jókívánságokkal, és nem utolsó sorban ajándékokkal. Így aztán az első út előtt hasznosnak bizonyult a Venga nagy csomagtere.

Vélemény, hozzászólás?