Telt házas sportrendezvény Rubint Rékával

Litkei Lóránd és Borics Andrea nagyon jól „ráérzett” egy-egy nagyobb közösség megmozgatására, mivelhogy december 2-án immár harmadik alkalommal szervezték meg a „Mozdulj Berény!” szlogennel jelzett rendezvényüket.

Minden bizonnyal azért is egyre népszerűbb a fent jelzett sportrendezvény, mert a két rendező figyel a közönség igényeire, így egy igazán pörgős és változatos délutánt szerveztek a Nagyboldogasszony Katolikus Iskola játékcsarnokában. A sportdélután sztárvendége Rubint Réka volt, aki a tőle megszokott hatalmas odaadással pörgette a résztvevőket, sőt ahogy elárulta mindig plusz erőt ad számára a “hazai pálya”.

Réka után László Tünde zumbapartyja következett, aki szintén jól megmozgatta a játékcsarnokban lévőket. A fárasztó gyakorlatok után – pihenési időben – a Jászberényi Gimnasztika SE lányai tartottak bemutatót. Miután mindenki kellően túlesett az első fáradság regenerálódásán, Andi Fitness óráján vehetett részt, amely egy igazi őrült hangulatot hozott. A rendezvényt Nyíriné Homoki Rita piloxing órája zárta, ami már kellőképpen fáradtságra késztette a végig kitartó nagyszámú közönséget.

A rendezvény tulajdonképpen egy mikulásos különkiadásnak is nevezhető, hiszen a Télapó is megjelent a játékcsarnokban. Bármennyire is emelkedett volt a hangulat ő nem állt be a kitartó résztvevők közé, hanem a jelenlévő gyerkőcöknek adott át kisebb ajándékokat.

– Összességében elmondható hogy egy telt házas, nagyon hangulatos, izzasztó sportnapot zártunk. Senki ne feledje, Mozdulj Berény – sport mindenekfelett! Találkozunk tavasszal! – nyilatkozta jókedvűen a sikeres sportdélután egyik rendezője, Litkei Lóránt.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?