Zárkóznak a női focisták

Győzelemmel zárta az idényt a Jászberényi FC női labdarúgó csapata. Bár a Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság csak a hétvégén fejeződik be, a lányok számára már véget ért az őszi szezon, ugyanis az utolsó fordulóban szabadnaposak lesznek.

Múlt vasárnap délelőtt Göd csapatát fogadták Göblyös Imoláék és már a 7. percben Sipos Anikó büntetőjével – amit egy kezezés miatt fújtak be jogosan –, a vezetést is megszerezték. Néhány helyzet még mindkét kapu előtt adódott, azonban az első félidőben több gól már nem esett. A második játékrész 15. percében, – szintén jogos büntetőből –, a vendégek egyenlítettek, de kisvártatva Barta Karolina két méterről a hálóba kotort egy kipattanó labdát, amellyel ismét átvették a vezetést. Lehetőségek továbbra is adódtak a kapuk előtt, ezekből a berényi lányok Tóth Adrienn révén egyet értékesítettek és ezzel begyűjtötték a három pontot is.

Jászberényi FC – Gödi SE 3-1

Az első két fordulóban elszenvedett egy-egy vereség után fokozatosan magára talált a berényi együttes, és ezt követően öt győzelmet és egy döntetlent könyvelhettek el. A szezonzáró fordulóban a többi csapat eredményétől függ, hogy sikerül-e megőrizni jelenlegi pozíciójukat, azaz a 3. helyet.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?