Gólzáporos győzelem

Október 8-án, vasárnap délelőtt városunk női labdarúgó csapata – az eddig pont nélkül álló – Valkó gárdáját fogadta a ¾ pályás Pest megyei bajnokságban.

Minden bizonnyal önbizalmat adhatott lányainknak a múlt heti idegenbeli győzelem, mert az első perctől kezdődően támadólag léptek fel. Ennek gyorsan meg is lett az eredménye, hiszen Barta Karolina már a 3. percben betalált az ellenfél kapujába. Negyedóra elteltével egy jól eltalált szabadrúgással pedig Pomaházi duplázta meg az előnyt. Továbbra is támadásban maradt a helyi alakulat, s a szünetig még egy gólt sikerült szerezniük, így 3-0-ás hazai vezetéssel fordulhattak a csapatok.

A második félidőben sem álltak le a gólgyártással. Tóth Adrienn, Göblyös Anikó és Horváth Zsuzsanna (kétszer) is megzörgette a hálót, így kialakítva a 7-0-ás végeredményt.
A kissé tartalékos, csere nélkül felálló jászberényi csapat helyenként jó játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyert. Következő vasárnap – a szintén pont nélküli – KDSE Váci Reménység otthonában folytathatják jó szereplésüket a lányok.

Szerző: Pesti József

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?