Vereség itthon

A Pest megyei 3/4 pályás labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a múlt heti váci 1-0-ás vereséget követően itthon fogadta női csapatunk Zsámbok együttesét.

Bár Vácon nem sikerült a pontszerzés, alapvetően nem játszottak alárendelt szerepet a lányok, ezért a győzelem reményében léptek pályára. Ideális labdarúgóidőben kezdődött a mérkőzés, amelyen a vendégek már a 3.percben megszerezték a vezetést. A mieink csak távoli lövésekkel veszélyeztettek,de ezek vagy elkerülték a kaput,vagy pedig kapusuk védett többször is magabiztosan.Aztán a félidő vége előtt nem sokkal egy kontrából másodszor is mattolták Göblyös Imolát. A szünetben alapos fejmosást kaptak a lányok,melynek következtében 10 percen belül ki is egyenlítettek. Az öröm azonban nem tartott sokáig,mert egy védelmi megingást újból kihasznált az ellenfél, amelyet Tóth Adrienn egy kiugrással ismét egalizált.Az utolsó negyedórában a zsámboki csapat még kétszer is bevette a JFC kapuját,így megnyerték a mérkőzést.

A látottak alapján a vendéglátók egy félidő előnyt adtak ellenfelüknek, akik a védelem megingásait remekül kihasználtákés megérdemelten vitték haza a három pontot.

Jászberényi FC-Zsámboki SE 3-5

Folytatás október 1-én vasárnap a 2. helyezett Gödöllő otthonában.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?