Sorsolásra vár az U-14-es hokicsapat

A Jászberényi SE U-14-es jégkorong csapata 23-án, szombaton Miskolcra látogatott, a DVTK- Jegesmedvék otthonába, ahol utolsó kvalifikációs mérkőzését játszotta.

Nagy Zoltán tanítványai nagyon fegyelmezetten kezdték a mérkőzést. Az első harmad kemény küzdelem után gól nélkül ért véget(0:0). A második harmadban aztán meglett a fegyelmezett játék eredménye. A 20. percben Jenei Tardos szólójának köszönhetően a korong a jegesmedvék hálójában landolt (0:1 ). A harmadik harmadban 3 perccel a játék lefújását megelőzően sajnos a miskolciak szépítettek (1:1). Öt perc hosszabbítás következett, ami eredménytelenül zárult (0:0) Ezt büntető lövések követték, ahol Szarvas Mátyás góljának köszönhetően a JSE hokisai örülhettek.

A mérkőzés végeredménye: Jászberényi SE – DVTK- Jegesmedvék 1:2. Nagy Zoltán értékelése szerint, szoros, taktikus mérkőzés tanúi lehettünk. Kiegyenlített erőviszonyok mellett türelmesebben taktikusabban játszottunk, véleményem szerint ennek köszönhető a fiúk sikere. A kvalifikációs szakasz ezzel véget ért. A csoportunkban – 8 pontot szerezve – a 3. helyen végeztünk, ami előrelépést jelent a tavalyi szezonhoz képest, így elégedetten várom az alapszakasz sorsolását, majd annak mérkőzéseit.

Sipos Zoltán – az U-12-es korosztály edzője – elmondta, hogy sajnos betegségek miatt csak két sorral tudott csapatuk kiállni az ellenfél otthonában megrendezésre kerülő meccsen. A csapat egy része szombaton már túl volt egy nagyon kemény mérkőzésen, így a fiúknak nem sok ideje maradt a pihenésre. Mindennek ellenére keményen küzdöttek a srácok, egyéni akciókkal Hordós Ádám és Görbe Balázs vitte hátán a csapatot. Meg kell említeni Dósa Áront, aki életében először szerepelt nagypályán, és tisztességgel helyt állt. Valamint Bojtos Levente kapus teljesítményét is, aki időnként bravúros védéseivel kápráztatta el a publikumot.

Az U-10-es korosztály két csapattal (B és C), és az U-8-as Budapestre, a Jégpalotába látogatott a hétvégén, ahol az őszi szezonnyitó jégkorong fesztiválon vett részt, Bálint Artúr és Szabó Zoltán edzők kíséretében.

Szerző:
Dr. Tárai Éva

Vélemény, hozzászólás?