Hétvégén Jász-Expo

Pénteken 14 órakor tárul ki a VII. Jász-Expo és Fesztivál kapuja, amely a Főtéren, illetve a Lehel Vezér Gimnázium területén bepillantást nyújt régiónk és a díszvendégként meghívott Nyíregyháza gazdasági, kulturális és gasztronómiai életébe.

A péntek 16 órai ünnepséggel hivatalosan is megnyílik a három napos kiállítás, ahol a változatos programok minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást ígérnek. A Jászság gazdasági kirakatában hazai vállalkozások mutatják meg produktumaik legjavát, annak reményében, hogy a bemutatkozás megismerteti az itt és a távolabbi vidékeken élőkkel a cégek tevékenységét, az előállított minőségi termékeket. Nem titkolt cél a piacfejlesztés, a kapcsolatteremtés sem.

A fesztivál három napja alatt a cégekkel való ismerkedésen túl lehetőség lesz a kulturális és gasztronómiai igények kielégítésére is. Színpadi előadások, táncbemutatók, koncertek, kézműves foglalkozások, sztárfellépők, vásári komédiások műsorai, ételkóstoló színesítik majd a hétvégét. A Jászkürt Újságot az A pavilon 10-es standján találhatják meg olvasóink.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?