Bizakodó a Volwerines

Nem jutott az elődöntőbe városunk amerikai foci csapata, miután Szekszárdon vereséget szenvedett. Ezzel a mérkőzéssel le is zárult az idei szezon.

Már az előjelek kedvezőtlenek voltak a berényiek számára, hiszen a 43-as keretből „csak” 25 játékos utazott el Szekszárdra. Így nem véletlen, hogy sok előnyt adtak a mérkőzés elején a Rosszcsontoknak, akik éltek a lehetőséggel, és biztos győzelmet arattak.

Szekszárd Bad Bones – Jászberény Wolverines 46-14.

Balogh Kornél csapatvezető foglalta össze az idei mérkőzéssorozatot: – Csodálatos idényen vagyunk túl, rengeteg új arc volt a pályán és a pálya mellett is. Volt itt nevetés, sírás, vér és veríték bőven. Hosszú idő után ismét nyertünk mérkőzést a jászberényi szurkolóknak hazai pályán is. Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen apró kis dologgal segítette az idei szereplésünket, utazásainkat. Volt, aki megvarrta gyermeke nadrágját egy meccs előtt, szendvicset készített egy-egy utazásra, de volt olyan is, aki elkísérte párját, hogy jelenlétével segítse a „harcban.” Ez a sport a mindennapjaink része, a szívünkhez nőtt. Minden évad kezdetén jönnek új tehetségek, akik minket választanak, és mi megtanítjuk őket, hogyan is kell bánni a mi ovális labdánkkal. Így szeretnénk ezt az ősszel is, keressetek minket, mi pedig igyekszünk meghálálni a bizalmat. Köszönjük a biztatást mindenkinek! Go Wolverines!

Fotó: Gémesi Balázs

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?