Világszépe versenyen a berényi kislány

Korábban, februárban írtunk a négyéves szépségkirálynő, Menyhárt Lola sikereiről, aki ezúttal ismét eredményesen szerepelt május 6-án a 14. Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató versenyen. Korcsoportja győzteseként ő képviseli Magyarországot a bulgáriai világversenyen.

Hamarosan negyedik születésnapját ünnepeli a Mini Miss Hungary 2017 győztese, így nem túlzás azt mondani, hogy szinte a kifutón tanult meg járni. A siófoki CE Plaza Hotelben rendezett versenyt egy négynapos felkészítő tábor előzött meg, ahol Lola számos fotózáson részt vett többek között pin-up girl szettben, sellő jelmezben, utcai vagány öltözetben, bikiniben, valamint jászsági hagyományőrző-, és estélyi ruhában.

– Úgy véljük fontos jászberényi gyökereinket népszerűsíteni, így nem volt kérdés, hogy Lola jászsági viseletben áll a zsűri elé, azonban megdöbbentő volt számunkra, hogy szinte csak mi ragaszkodtunk saját tájegységünk öltözékéhez – emlékezett vissza a verseny élményeire Menyhárt Gábor a szépségkirálynő édesapja.

Lola bájos arca, tengerkék szemei és különleges vörös tincsei a zsűrit is lenyűgözték, azonban a sikerhez a tehetségére is szükség volt, melyet egy balett fellépéssel bizonyított. A produkciót mások mellett Kiszel Tünde és lánya Donatella, Romhányi Judit, a CE Plaza Hotel marketingigazgatója, illetve Kovács Miklós, a Mercedes-Benz Siófok tulajdonosa értékelte.

– A kislányunk végig ügyesen helyt állt a verseny alatt, imádta a fotózásokat és már egyre otthonosabban mozog a színpadon– mondta a büszke apuka, majd köszönetét fejezte ki azok felé, akik végig támogatták őket. A bájos kishölgy pozitív hozzáállását igazolta az is, hogy a beszélgetésünk alatt, Lola kíváncsian kérdezgette édesapját, mikor vehet részt legközelebb is hasonló megmérettetésen.

A mini szépségnek nem kell sokat várnia, hiszen augusztusban Bulgária ad otthont a világversenynek, melyen Lola képviseli Magyarországot. De addig az óvodások átlagos életét éli a Központi oviban, azzal a különbséggel, hogy játék helyett igazából is királynő.

Szabó Lilla

Szabó Lilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?