Jól kezdtek a minifocisták

Városunk NB III-as labdarúgó csapata az elsőség megszerzéséért próbál lépéseket tenni, ami igen nehézkesen alakul. JFC utánpótlás egyik legfiatalabb alakulata is erre törekszik, viszont ők igen remekül kezdték a tavaszi idényt.

A kiváló őszi teljesítményt fokozva a Jászberényi FC U-11-es (2006-os utáni születésű gyerekek) csapata, idén tavasszal 20 tétmérkőzésükből 18 győzelmet és 2 döntetlent ért el az ország legjobb együttesei ellen.

A húsz mérkőzés két sorozatból tevődött össze. Az egyik az MLSZ által kiírt Bozsik program, állandó ellenfelekkel, mint pl. a Budapest Honvéd, SZAC, Gloriett, Gyöngyös. Itt 12 mérkőzésből két döntetlen mellett tízet megnyertek. A másik pedig az angyalföldi Dinamo SE által szervezett “Kölyökliga” bajnokság. Ebben is – hasonlóan az előzőhöz – kis hazánk legjobb utánpótlás csapatai vesznek részt. Tavasszal mind a 8 mérkőzést megnyerve fölülmúlták – többek között – a Vasas és az Újpest csapatait is. Lukácsi Lóránt edző csapatának legnagyobb vágya, hogy külföldi tornákon is megmutathassák oroszlánkörmüket.

Fotó: „JFC U-11 csapata”

Hátsó sor, balról jobbra: Bathó Edvin, Béres Martin, Nagy László, Lukács Lóránt edző, Farkas Milán.
Elől: Budai Bálint, Rácz Róbert, Bagi Ádám, Forgó Márk, Kiss Vince és Kövér Botond.

 

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?