Jászberény Város Rendészeti díj

A Város Napja előestéjén a díszünnepség keretében Jászberény Város Rendészeti díjjal jutalmazták a kiemelkedő közösségi munkát végző polgártársainkat. 

Csurgó Lajos rendőr őrnagy 2001. július 1-jén szerelt fel a rendőrség hivatásos állományába. Pályafutása során mindvégig a Jászberényi Rendőrkapitányság állományában, bűnügyi szakterületen látta el szolgálati feladatait.

A Rendőrtiszti Főiskolai tanulmányainak befejezését követően vizsgáló beosztásba nevezték ki, majd nyomozó, később főnyomozó volt. 2009. novemberében a gazdaságvédelmi alosztály élére került, 2013. februárjától a Jászberényi Rendőrkapitányság vizsgálati osztály vezetője lett, majd 2013. júniusa óta a bűnügyi osztályt vezeti.

Bűnügyi szakterületen végzett tevékenysége során mind a bűnüldözési, felderítési, mind a bűnmegelőzési feladatokra kiemelt figyelmet fordít, ezzel is a lakosság szubjektív és objektív biztonságérzetét növelve.

Hudra Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester húsz éve teljesít szolgálatot a Jászberényi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon beosztott tűzoltóként. Szolgálati idejét figyelembe véve is a szolgálati csoport egyik legtapasztaltabb tagja.

A munkája során meghatározó személyisége lett a „C” szolgálati csoportnak. A tűzoltó társadalomban, valamint a civil életében magatartásával, emberségével, szakértelmével, tehetségével, türelmével kivívta munkatársai és ismerősei tiszteletét és elismerését. Ismeri a munkájához szüksége szakmai előírásokat, amelyeket kitűnően alkalmaz a napi gyakorlati munkavégzés során.

Jó munkájáért az elmúlt években többször részesült dicséretben és jutalomban. Magánéletében két kiskorú gyermeket nevel párjával példás szülői felelősséggel.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?