Erős volt az ellenfél

Nyíregyházi vendégekkel játszotta városunk amerikai foci csapata első bajnoki mérkőzését, amelyre nagyon sokan kilátogattak április első napján.

A vendégek kezdtek jobban, de az első három negyedben egyenrangú ellenfélnek bizonyult az újoncokkal telitűzdelt berényi csapat, így a zárónegyedre 8-10-el fordultak. Az utolsó játékrészben azonban három labdát adtak el a saját redzone környékén, amit kíméletlenül kihasználtak a Tigrisek. Mindent összevetve hajtós, kemény, de sportszerű mérkőzést láthatott a szép számmal kilátogató közönség. Jászberény Wolverines – Nyíregyháza Tigers 8-29

– Egyelőre azt kell mondanom, hogy jobb volt a Tigers. De ezzel együtt is nagyon büszke vagyok csapatunkra, amiben 31 játékosból 12 újonc mutatkozott be az első mérkőzésünkön. Juniorra építünk és idő kell, mire összeállunk, viszont később bárkivel felvesszük a versenyt. Mindenkinek köszönjük a biztatást, köztük a vendég szurkolóknak is, akik sportszerű szurkolással támogatták csapatukat. – nyilatkozta a mérkőzés után Balogh Kornél a berényi klub elnöke.

Fotó: Gémesi Balázs

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?