Ismét győztek a Harcosok

Az Amatőr Hoki Liga I. osztályában, a Warriors Jászberény hazai pályán fogadta a bajnokságban újoncként induló TSE Gerillák csapatát a hétvégén.

A mérkőzést a berényi csapat kezdte jobban, mivel Guba Martin már a 42. másodpercben betalált. A második hazai találatra sem kellett sokáig várni, most Guba átadásából Baranyi volt eredményes, így 3 perc elteltével már 2:0 volt az eredmény. A harmad második felében a vendégcsapat aktívabbá vált ugyan, de nem tudták bevenni Sárközy kapuját.

A 2. harmad elején, egy korcsolyán megpattanó koronggal szépített a fővárosi társaság. A harmad közepén egyes, majd kettős emberelőnybe kerültek a Harcosok, akik ki is használták az előnyt és fél perc alatt lőttek két gólt Krasnyánszki és Guba révén, 4-1.

Az utolsó játékrész percei gyorsan leperegtek ugyan, de csak egy gól született. Az első sor csatár triója, Szántay – Guba – Baranyi volt ismét eredményes. Guba átadását Baranyi vágta az ellenfél kapujába, ezzel be is állítva az 5:1-es végeredményt.

Ezzel a győzelemmel már 14 pontja van a Warriorsnak és az előkelő 4. helyről várják a folytatást. „Ezúttal is köszönjük lelkes közönségünk buzdítását. Nagyban hozzájárultak a csapat győzelméhez” – nyilatkozta Pesti Sándor csapatvezető.

A berényi jégkoronghoz tartozó hír, hogy az Amatőr Hoki Liga II. osztályában a Jászberényi CHC együttese 7-2-re győzött az Óbudai Gepárdok ellen. A gólokat Szabó Ákos (2), Balogh Zsolt (2), Versegi Imre, Urbán Krisztián és Tábori Attila szerezték.

Fotó: Gémesi Balázs

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?