Esküvők hétvégi forgataga

Manapság már nem csak a februárban tartandó Valentin nap ad okot arra, hogy kijelentsük, ez a hónap hivatalosan is a szerelmesek időszaka. Ugyanis ez időtájt a rendezvényközpontok, éttermek és káprázatos helyszínek megtelnek izgatott menyasszonyokkal és az őket kísérő büszke vőlegényekkel.

Az esküvői kiállítások célja, hogy a szervezők átfogó képet nyújtsanak az esküvői piac lehetőségeiről, a szolgáltatások sokszínűségéről, a legújabb divatról és trendekről. Nem volt ez másképp a Jászság fővárosában, Jászberényben sem február első hétvégéjén. Az Aranysas Rendezvényházban harmadszor, míg a Sólyom Hotelben hatodik alkalommal várták a nagy esemény előtt álló párokat a szervezők és az iparágak neves képviselői.

Pénteken már az előbbi helyszínen melegíthettek a házasulandók a hétvégére, ahol hagyományos lagzi hangulat, vőfély és zenekar fogadta a belépő vendégeket. A bejáratnál pezsgőt kínáltak útravalónak, bent pedig szolgáltatók ajánlották tudásukat, változatosabbnál változatosabb programjaikat az érdeklődőknek.

Aki teljes képet szeretett volna kapni a témát illetően, annak az Esküvők és Utazások Éjszakája után csak egyet kellett aludnia, és reggel folytathatta is menyegzői zarándokútját a soron következő helyszínre. A Sólyom Hotel rendezvényére érkező arákat már a bejáratnál fehér magazinok fogadták és a teremből kiszűrődő zenebona, színes fények és jókedv garantálta a hangulatos folytatást. Itt is csupa ismerős arccal találkozhatott az érdeklődő, kreatív édességekkel, fotóstudiók meghitt képeivel, virágüzletek illatos csokraival és papírboltok formabontó, látványos kreációival. De a több, mint 28 kiállító közül nem hiányozhattak a jó kedélyű vőfélyek és modern ceremóniamesterek, a csodás ruhaköltemények és a hangulatfelelős DJ-k, koktél keverők, valamint az anyakönyvvezetők, akik nélkül mindez nem is jöhetne létre.

Mi sem mutatja jobban, hogy milyen sokszínű igényeket vonultatnak fel ezek a népszerű kiállítások, mint hogy ha kedvünk szottyan akár egy helyszínen köthetünk biztosítást, vásárolhatunk házat közös életünk első állomásaként, vagy nézelődhetünk a szebbnél szebb nászutas ajánlatok között, miközben elkészítik a sminkünket, táncot tanulhatunk a vendégek megörvendeztetésére és szemet gyönyörködtető díszletek, grafikai megoldások között sétálgathatunk. Aki ellátogatott ezekre az izgalmas eseményekre és szerencsés volt, a tematikus nyereményekkel kecsegtető tombolának köszönhetően nem maradt üres kézzel. A látogatók számát és a színvonalasra sikerült eseményeket tekintve azt mondhatjuk, hogy méltóképpen nyitotta meg a mozgalmas hétvége a Jászság idei esküvői szezonját is.

Szerző:
Kazsimér Nóra

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?