A jövő versenytáncosai

Látványos bemutatókkal kápráztatták el a közönséget tánciskolás fiatalok december 17-én, az Ifjúsági Házban, ahol három kategóriában mérették meg tánctudásukat.

A megjelenteket Oláhné Molnár Anna táncpedagógus, a Lehel-Melody TSE elnöke köszöntötte a szervező egyesület nevében. A táncversenyen résztvevő fiatalok egytől egyig kifogástalan toalettben, felkészülten léptek parkettre. Latin és standard táncokat mutattak be három kategóriában. Büszkék lehetünk a mieinkre, hiszen igen szép helyezéseket értek el a Lehel-Melody TSE versenyzői.

A standard táncok győztese Kis-Csatári István és Ledacs-Kis Letícia lett, míg Lakó Bence és Kormány Luca a második, Papp János és Jakus Eszter harmadik helyezést ért el.
Ifjúsági kezdő kategóriában Sebestyén Zsolt és Gyarmati Csenge a második, Forgács Endre és Kollár-Nagy Aténa a második helyen végzett. A standard táncok terén a dobogó második fokára Hoffer Lehel és Ivony Antónia állhatott, Sebestyén Zsolt és Gyarmati Csenge pedig harmadikok lettek.

Ifjúsági haladó kategóriában korcsoportjukban a latin és standard kört is Kiss Bence és Papp Renáta nyerte, míg Homonnai Bence és Orendás Luca a második helyen végeztek.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?