Jószívű felajánlás Ricsinek

A Jászberényi Járási Hivatal dolgozóinak nevében dr. Dobos Róbert hivatalvezető csütörtökön nyújtotta át adományaikat Farkas Ricsinek és családjának, akik nagy örömmel fogadták az élelmiszerrel, ruhákkal és játékokkal megrakott csomagokat.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal gyűjtést szervezett rászoruló családok számára, amelyhez a Jászberényi Járási Hivatal dolgozói is csatlakoztak. Jó szívvel összekészített adományaikat Farkas Ricsinek és családjának ajánlották fel, hogy ezzel is hozzájáruljanak a súlyos betegségben szenvedő 14 éves fiú szebb karácsonyához.

A nagy doboz játékcsomagot, ruhacsomagot, tartós élelmiszert, egy láda almát és egy zsák burgonyát dr. Dobos Róbert hivatalvezető adta át Farkas Ricsinek és családjának. Reményét fejezte ki, hogy hasznát veszik jó szívvel hozott ajándékaiknak. Eszes Ágnes, Ricsi édesanyja örömmel fogadta a felajánlást, hiszen fiuk gyógykezelése igen megterheli a családi kasszát. Legutóbb Bécsben jártak orvosi vizsgálatokon, ahol pontosabb látképet kaptak Ricsi állapotáról. Bíznak benne, hogy a külföldi gyógykezelés meghozza majd a várt eredményt. Kívánjuk, hogy úgy legyen!

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?