Tovább tart a rossz széria

Szombat este legendás hoki helyszínen, a fővárosi Kisstadionban léptek pályára Gedei Gáborék a MAC ellen.

A sok nagy Fradi – Dózsa, Fradi – Lehel rangadót látott helyszín ezúttal nem hozott szerencsét a foghíjasan felálló Jászberénynek. Betegségek és sérülések okán csak két teljes sort sikerült delegálniuk a jégkorongmérkőzésre. Az előjelek ellenére a mérkőzés első felében mégis a berényiek domináltak, ám az ellenfél egy, a jászberényi kapusról másodszorra kipattanó korongot bekotort, így 1-0-ás MAC vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrész elején, a 25. percben Szabó Dávid egalizálni tudott, 1-1. A mérkőzés képe alapján úgy tűnt, hogy további gólokkal a vezetést is átvehetik korongosaink. Innentől kezdve – az idei szezonban jellemző módon –, csak meddő próbálkozásaik voltak. Először egy váratlan ellentámadásból találtak be a hazaiak, aztán a teljesen szétesett berényi védelmet még háromszor mattolták ebben a játékrészben, eldöntve ezzel a mérkőzés sorsát.

A harmadik harmadban továbbra is a meddő jászberényi próbálkozások voltak jellemzőek, míg további két gólt kaptunk, így MAC – JHC 7-1.

„Sajnos ezen a mérkőzésen is bebizonyosodott, hogy egy mérkőzés megnyeréséhez minden csapatrésznek a teljes 60 perc alatti koncentrált és hatékony működése elengedhetetlen. A Jászberény HC-nél egyelőre ez nincs meg. Bízunk benne, hogy a téli szünetben sikerül összerázni a csapatot a sikeres folytatás reményében” – nyilatkozta Szerdahelyi Gábor csapatfőnök.
Idetartozó hír, hogy városunk B csapata is vereséget szenvedett hazai pályán a hétvégi Amatőr Hoki Liga bajnoki mérkőzésen.
Warriors Jászberény – Újpesti Ragadozók 2-9.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?