Érvényesült a papírforma

A női röplabdabajnokságban a hétvégén kettős fordulót rendeztek. A Jászberényi RK előbb pénteken, a bajnoki címvédő Linamar Békéscsaba vendégeként lépett pályára, majd vasárnap a Budaörsi DSE együttesét fogadta.

A viharsarki együttestől az idei szezonban még egyik alakulat sem tudott szettet „elvenni”, így mindenképpen a vendéglátók számítottak esélyesnek. Az első játszmában 6-6-ig tudta magát tartani a JRK, a második etapban 14-14-nél, majd 23-23-nál is egyenlő volt az állás. A harmadik játszma is szoros volt, végig fej-fej mellett haladt a két együttes és ezúttal 22-22-nél lett egál. Ám ezúttal sem tudtak felülkerekedni a bajnokon lányaink, így ismét 25-23-at írtak a jegyzőkönyvbe.

Lainamar- Békéscsaba RSE – Jászberényi RK 3-0 (12, 23, 23)
Vasárnap este már a hazai pálya előnyét élvezte a JRK, a Budaörsi DSE ellen. Ezen a mérkőzésen viszont már nem kellett izgulni a végkimenetelt illetően, hiszen érvényesült a papírforma.

Jászberényi RK – Budaörsi DSE 3-0 (11, 10, 13)
Ebben az évben még három mérkőzést játszik a JRK – érdekes módon mindhármat Gödöllő ellen. Először december 15-én bajnokit idegenben, amit az M4 közvetít, majd december 17-én Magyar Kupát szintén Gödöllőn, majd a visszavágót december 21-én 19 órai kezdettel Jászberényben.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?