Kockásaink a Hungarian Open-en

Városunk Bűvös-kocka versenyzőjét Kocza Istvánt ezúttal három berényi versenytársa – Jakus Donát, Molnár Csenger és Tóth Emma – is elkísérte Budapestre ahol a Hungarian Open versenyen vettek részt.

Kocza István a 3×3-as több kocka vakon kirakásában második helyen végzett, a 3×3 és az 5×5 kocka vakon kirakásában pedig egyaránt harmadik lett.

A második napi rendezvény versenyei már a nyitott szemű kategóriába tartoztak. A 3×3-as kocka kirakását 147 fő vállalta fel. Köztük volt Jakus Donát is, aki a harmadik fordulóig jutott és új egyéni csúcsa (12,31mp) az 53. helyre volt elegendő. Molnár Csengernek a második fordulóba sikerült bejutnia, ahol 71. lett. Csenger viszont a 4×4-ből volt jobb, ott megverte Donátot.

A 2×2-es versenyszámban Molnár Csenger 51., míg Jakus Donát az 55. helyen végzett. Egykezes kirakásból is jól szerepeltek a fiúk, Donát 44. Csenger pedig 46. lett.

A lányok a 2×2-es és a 3×3-as kocka kirakásában versenyeztek, ahol a kilenc induló között a berényi hölgy Tóth Emma, az ötödik helyet szerezte meg.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?