A listavezető is kipipálva

A hétvégi fordulót megelőzően szerdán 2-1-es vereséget szenvedett Hatvanban a jászberényi futballcsapat, de mindezt kárpótolták a bajnoki meccsen, hiszen a listavezető Monortól három pontot gyűjtöttek be.

Az első félidőben szinte végig mezőnyjáték folyt a pályán. Mindkét alakulat arra ügyelt, hogy ne kerüljön veszélybe saját kapuja. Ez olyan jóra sikeredett, hogy nem is igen kellett a két kapuvédőnek közbeavatkoznia.

A második játékész elején hasonló volt ugyan a forgatókönyv, de már a mieink többször eljutottak a monori kapu elé. Aztán a 49. percben a hazai védők kifejelték a labdát, ami éppen Tisza Kálmán elé „hullott”. A berényi gárda középpályása 20-22 méterről kicsit oldalra dőlve hatalmas lövést durrantott kapura és a labda a felső sarokban landolt, 0-1. A vezető gól után, visszább húzódtak a JFC játékosai, de a vendéglátók továbbra sem jelentettek veszélyt kapunkra, pedig volt rá idő bőven, hiszen talán az idei szezon leghosszabb meccsét játszották, mert a játékvezető 8 percet hosszabbított.

Monori SE – Jászberényi FC 0-1
Ezzel a győzelemmel a jászberényi futballcsapat a második helyre tornázta fel magát a táblázaton és ugyanannyi pontot gyűjtött, mint az első Kazincbarcika. Viszont a hétvégén egy újabb rangadón kell helytállniuk, ugyanis a 4. helyezett Rákosmente lesz a vendég Jászberényben. A futballmeccs 13 óra 30 perckor kezdődik majd.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?