Ezüst a röplabda tornán

Egy héttel a bajnoki rajt előtt a Jászberényi Röplabda Klub Szeles Péternek, az egyesület legendás személyiségének tiszteletére emléktornát rendezett október 15-én és 16-án. A kétnapos sporteseményen hat NB I-es női röplabdacsapat mérkőzött meg egymással.

A berényi csapat Gödöllő­vel kezdett és győzött is, de látszott, hogy a magyar válogatottból visszaérkező Pintér Andreának és Bleicher Rékának még össze kell szokni a társakkal. A következő mérkőzéseken már javult az összjáték és Budaörs, valamint az MTK elleni meccseket is abszolválták. Mint, ahogy a vasárnap délelőttit is a TFSE ellenit. Így vasárnap este a záró meccsen a döntőt játszották a Nyíregyházával, mert ellenfelük is veretlen volt a négy meccs után. Nos, ez a mérkőzés már igazi nagy csatát hozott 1-1 után a döntő, rövidített szettben 14-12-re vezettek lányaink és innen fordítottak a nyírségiek és megnyerték a mérkőzést. Így a Gödöllőn szerzett kupa mellé hazavittek egyet Jászberényből is.

Szeles Péter Emléktorna végeredménye: 1. Fatum-Nyíregyháza, 2. Jászberényi RK, 3. Gödöllői RC, 4. MTK-Budapest, 5. TFSE, 6. Budaörsi DSE

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?