Taroltak a lányok

Azt már megszokhattuk, hogy a Jászapáti Familya SC versenyzői, ha elindulnak valamilyen versenyen, nem jönnek haza érem nélkül. Ezúttal a fővárosban nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.

Október másodikán rendezték Budapesten a Biotech Usa Fitbalance Felhúzó Gálát, amelyen a Jászapáti Familya SC hat versenyzővel – négy lány és két fiú – képviselte városunkat.

Béres Beatrix lépett elsőként a dobogóra és az ifjúsági 57 kilogrammban három hibátlan gyakorlatával az első helyen végzett 70 kilogrammos gyakorlatával. A fiatal versenyző élete legjobb teljesítményét nyújtotta. Rafael Georgina a 63 kilogrammos versenyszámban szintén az ifjúsági kategóriában első helyen végzett 75 kilogrammal. Klubtársa Jász Suba Viktória a második helyen fejezte be a versenyt, 70 kilogrammos teljesítménnyel.

A juniorok között +84 kilogrammban Tóbiás Mercédesz is aranyéremmel szaporította gyűjteményét egyéni legjobbját hozva, 117,5 kilogrammot emelve.

A férfi 93 kilogrammban Kaszab Tamás 162.5 kilogrammal a negyedik helyen végzett az igen erős mezőnyben. Béres Zsolt a felnőttek mezőnyében a 74 kilogrammos súlycsoportban 200 kilogrammos felhúzásával a harmadik helyen zárta a versenyt.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?