Csapatépítés a méhészeknél

Ötödik alkalommal szervezték meg szeptember 10-11-én a Jászsági Méhészegyesület tagjainak szezonzáró kétnapos szakmai kirándulását.

A korábbi évekhez hasonlóan kirándulásunkat egy bemutató méhészet látogatásával kezdtük. Kora délelőtt Kaposvár közelében lévő Baté községbe érkeztünk, ahol Pusztai Tamás és családja nagy szeretettel várt minket. Megtekintettük a méhészetét, megosztotta velünk szakmai tapasztalatait, amelyek nagy részét saját méhészetünkben is hasznosíthatjuk.

Délután megérkeztünk Kaposvárra, ahol a szállás elfoglalása után csodálatos városnézésre vitt el az idegenvezetőnk. A Kossuth téren megtekinthettük a város nevezetességeit, és részesei lehettünk az éppen zajló Mézfesztiválnak is. A napot közös vacsorával zártuk, majd egy zenész gondoskodott a további jó hangulatról.

Vasárnap napsütéses reggelre ébredtünk, aminek nagyon örültünk, mert kirándulásunk következő állomása a zalakarosi fürdő volt. Lehetőségünk volt megismerni egymást kicsit közelebbről, kellemes napot töltöttünk el az egyesület tagjaival.

Rengeteg élménnyel, hasznos információval gazdagodva érkeztünk haza, és már most nagyon várjuk a jövő évi kirándulást.

Szerző:
Hamar Boglárka

Vélemény, hozzászólás?